FALCONERI,

ΝΕΕΣ ΕΝΥΔΑΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΚΑΣΜΙΡ

Η Falconeri συνδιάζει τον κόσμο του κασμίρ και των φυσικών νημάτων με τα προϊόντα ομορφιάς στις δύο νέες ενυδατικές της κρέμες: ultra-hydrating body cream και nourishing hand cream. Έχοντας πάντα προσανατολισμό στην ομορφιά και την ευεξία, παρουσιάζει τη νέα της σειρά ενυδατικών προϊόντων.

Tο brand, μέλος της Calzedonia Group και συνώνυμο του κόσμου του κασμίρ και των φυσικών ινών, ένωσε τις δυνάμεις του με μια ιταλική εταιρία ειδικευμένη στα φυτικά καλλυντικά. Η Girzi Line, ιταλική εταιρία με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, αξιοποιεί το πλούσιο σε μέταλλα ιαματικό νερό των πηγών Boario Terme. Η στενή σχέση του knitwear brand και του κόσμου των φυτικών συστατικών συνεχίζεται.

Οι ειδικά σχεδιασμένες ενυδατικές κρέμες της Falconeri είναι εμπλουτισμένες με πρωτεΐνες κασμίρ. Φημισμένες για την ενυδατική και θρεπτική τους δράση, οι κρέμες προσφέρουν στην επιδερμίδα απαλότητα και λάμψη.

ULTRA-HYDRATING BODY CREAM

Μια απαλή, μεταξένια λοσιόν, η οποία ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα. Εμπλουτισμένη με πρωτεΐνες κασμίρ και emollient butters, η πλούσια ενυδατική του σύνθεση αναδεικνύει την φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Κατάλληλη για πολύ ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Το απαλό άρωμα βανίλιας και η μεταξένια υφή της δίνει αμέσως μια αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης.

Συστατικά:

Thermal Spring Water, Cashmere Proteins, Shea Butter, Passionflower Oil, Sweet Almond Oil, Sunflower Oil, Beeswax

NOURISHING HAND CREAM

Μια θρεπτική και ενυδατική φόρμουλα, που απορροφάται άμεσα, με απαλή και μεταξένια υφή. Η πλούσια σύνθεσή της, με πρωτεΐνες κασμίρ, φυτικά έλαια, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να βελτιώνει την ελαστικότητα και απαλότητα της επιδερμίδας. Προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση, βοηθώντας στην βελτίωση της ανθεκτικότητας και της αναγέννησης της επιδερμίδας. Με απαλό άρωμα βανίλιας.

Συστατικά:

Thermal Spring Water, Cashmere Proteins, Grape Seed Oil, Passionflower Oil, Hyaluronic Acid, Vitamin E και Illipé Butter

Η κρέμα σώματος 200ml και η κρέμα χεριών 50ml είναι διαθέσιμες στα καταστήματα Falconeri.

Ακολουθήστε την Calin Group στο Facebook