INTIMISSIMI,

ΝΕΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ: FREE TO SEDUCE, OUR WAY

Για τη σεζόν F/W 2018/19 το lingerie brand επιλέγει την Sarah Jessica Parker για να λανσάρει το νέο Balconette Bra.

Η τέχνη της θηλυκής αισθησιακότητας είναι άρρηκτα δεμένη με το πόσο καλά νιώθουμε με τον εαυτό μας και την πεποίθηση ότι έχουμε την αληθινή ελευθερία να επιλέξουμε: πως θα ερωτευτούμε, θα αποπλανήσουμε και θα πετύχουμε, με τον δικό μας τρόπο.
Nessuno mi può giudicare”(Κανείς δεν μπορεί να με κρίνει) τραγούδησε η Caterina Caselli πριν περίπου 50 χρόνια. Ένα μήνυμα που ενέπνευσε την Intimissimi να δημιουργήσει μία διεθνή καμπάνια που περιλαμβάνει αφίσες, καταχωρήσεις για έντυπα, τηλεοπτικό σποτ και digital media campaigns.
Ακριβώς 20 χρόνια μετά το λανσάρισμα της cult σειράς Sex and the City, η Intimissimi αποφάσισε να γιορτάσει την τέχνη της θηλυκής αποπλάνησης με ένα πρόσωπο που όλοι αναγνωρίζουμε: την Sarah Jessica Parker.  H νέα διασημότητα που πρωταγωνιστεί στη τελευταία διεθνή καμπάνια του brand είναι μία empowering γυναίκα που ανακάλυψε το κλειδί για την επιτυχία μέσα στην έξυπνη, χαρισματική, προσωπική της θηλυκότητα.

NO ONE CAN JUDGE ME
Η Intimissimi εκφράζοντας πάντα την πλευρά της αυθεντικής θηλυκότητας και η Sarah Jessica Parker που έδειξε σε όλους πως να είσαι πετυχημένος χωρίς να αλλάξεις ποτέ, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μια σύγχρονη ιστορία. Με γυναίκες που αναγνωρίζουν την αξία τους, αγαπούν τον εαυτό τους και είναι ελεύθερες να κάνουν επιλογές για τη ζωή τους.
Το λανσάρισμα της καμπάνιας μεταφέρει ένα δυνατό, θετικό μήνυμα μέσα από την απλότητα ενός total look, ιδανικό για day & night εμφανίσεις, ένα look που κάνει κάθε μέρα μία «ειδική περίσταση».
Μία νέα ερμηνεία της αποπλάνησης, με την SJP ντυμένη απλά με τα ρούχα της, μία γυναίκα με το δικό της μοναδικό, προσωπικό στυλ. Tο νέο ενισχυμένο Jessica balconette bra με 100% δαντέλα και κομψό ντεκολτέ και διαβαθμισμένα pads για ένα νούμερο μεγαλύτερο, φορέθηκε από την ηθοποιό στους δρόμους της Νέας Υόρκης.
Η Intimissimi δίνει έμφαση στη θηλυκή σιλουέτα καθιστώντας τα εσώρουχα ένα αναπόσπαστο κομμάτι του outfit. Μαύρες μεταξωτές πιτζάμες και σουτιέν που φαίνεται για το νέο πρόσωπο του brand, σε συνάρτηση με τις τελευταίες τάσεις της σεζόν και την επιλογή της γυναίκας να νιώθει ελεύθερη με τον δικό της τρόπο.

 

Ακολουθήστε την Calin Group στο Facebook