ΟΡΑΜΑ

Η Master Franchisor της ελληνικής αγοράς

Η CALIN A.E. που ιδρύθηκε το 1994 αποτελεί σήμερα μια μεγάλη εδραιωμένη αλυσίδα καταστημάτων πώλησης των ευρέως γνωστών brands CALZEDONIA, INTIMISSIMI, TEZENIS, FALCONERI και INTIMISSIMI UOMO της CALZEDONIA SPA ITALIA. Τέσσερις μάρκες προϊόντων ένδυσης, lingerie και beachwear μεγάλης προστιθέμενης αξίας με διεθνή απήχηση.

Εκπροσωπώντας την φιλοσοφία και τις αρχές των εταιριών που εκπροσωπούμε στην ελληνική αγορά δίνουμε μεγάλη σημασία στα καταστήματά μας: στην αισθητική τους διαμόρφωση, την εικόνα τους, τον άρτιο εξοπλισμό τους. Οι επενδύσεις μας σε στρατηγικά επιλεγμένα ακίνητα/σημεία, σε επιλεγμένες πόλεις στην Ελλάδα, αποδίδουν σημαντική εμπορική ωφέλεια και στα ίδια τα ακίνητα που επιλέγουμε, επ’ ωφελεία των ιδιοκτητών.

Στόχος μας είναι να προσελκύουμε τους πελάτες μας σε φιλόξενα, ευχάριστα, μοντέρνα καταστήματα με σύγχρονο σχεδιασμό και εξοπλισμό, και να τους προσφέρουμε άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης. Στα καταστήματα του δικτύου CALIN Α.Ε. ο καταναλωτής με τη βοήθεια των εκπαιδευμένων πωλητριών μας επιλέγει τα προϊόντα της αρεσκείας του μέσα από μια μεγάλη και ταχέως ανανεούμενη γκάμα που είναι πάντα επίκαιρη στις τάσεις της μόδας (σχέδια, χρώματα) και προσφέρει ιδανική σχέση ποιότητας/τιμής.

Ο συνδυασμός όσων ήδη αναφέρθηκαν, και η σωστή οργάνωση της υποδομής της CALIN A.E. συμβάλλουν ουσιαστικά στην καταξίωση της επαγγελματικής πορείας των καταστημάτων του δικτύου των διεθνών κύρους brands CALZEDONIA, INTIMISSIMI, TEZENIS, FALCONERI και INTIMISSIMI UOMO.