ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2009 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΛΕΚΤΑ ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΣΜΙΡ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ GR.FALCONERI.COM

Όλα ξεκίνησαν στη Βερόνα με τη δημιουργία του CALZEDONIA GROUP, ένα δυνατό και ευρέως διαδεδομένο franchising network που μετράει σήμερα πάνω από 4600 καταστήματα σε περισσότερες από 50 χώρες στον κόσμο. Το FALCONERI είναι ένα ιταλικό brand που προτείνει MADE IN ITALY πλεκτά και ενδύματα από 100% κασμίρ και υψηλής ποιότητας φυσικές ίνες . Οι συλλογές Woman και Μan συνδυάζουν τα ποιοτικά κριτήρια των tailored ρούχων με προσιτές τιμές κι ένα νεανικό, σοφιστικέ στυλ.


ΥΠΕΡΟΧΗ

Τα προϊόντα FALCONERI φτάχνονται καθ’ ολοκλήρου στην Ιταλία. Φίνες φυσικές ίνες και σοφιστικέ στυλ χαρακτηρίζουν τις σύγχρονες γυναικείες και αντρικές γραμμές σε πλεκτά και κασμιρένια σχέδια με ισχυρή παράδοση στη χειροτεχνία. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι χαρακτηριστικό της όλης διαδικασίας παραγωγής των ενδυμάτων που διακρίνονται για τις προσιτές τιμές τους.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Από τα σχεδιαστικά σκίτσα μέχρι την ύφανση των υφασμάτων – όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας συμπεριλαμβανομένου και του τελικού σχολαστικού έλεγχου ποιότητας, όλα διενεργούνται στο εργοστάσιό μας στο Avio (Τrento). Eκεί που οι ειδικευμένοι εμπειρογνώμονες μετατρέπουν τις ίνες σε ευέλικτα, διαχρονικά ενδύματα. Η προσιτή τιμή σε σχέση με την ανώτερη ποιότητα και τις σοφιστικέ λεπτομέρειες καθώς και η συνεχής τεχνολογική έρευνα, συνιστούν την πιο εκλεπτυσμένη Made in Italy δεξιοτεχνία.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Στην Ελλάδα το πρώτο κατάστημα Falconeri άνοιξε τον Οκτώβριο του 2016 στο Golden Hall. Σήμερα υπάρχουν 3 καταστήματα στην Ελλάδα, στο Golden Hall, στο Σύνταγμα και στη Θεσσαλονίκη, και συνολικά πάνω από 100 καταστήματα στην Ευρώπη. Στόχος είναι το brand Falconeri να είναι παρόν σε κάθε μεγάλη ευρωπαϊκή πόλη!