ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1996 ΠΡΟΙΟΝΤΑ LINGERIE, BASIC, KNITWEAR, EASYWEAR, MENSWEAR WORLD.INTIMISSIMI.COM

Όλα ξεκίνησαν στη Βερόνα με τη δημιουργία του Calzedonia Group (έχει μετονομαστεί σε Oniverse), ένα δυνατό και ευρέως διαδεδομένο franchising network που μετράει σήμερα πάνω από 5,197 καταστήματα σε 53 χώρες στον κόσμο. Το brand INTIMISSIMI είναι ένα αληθινό, ιταλικό success story. Λανσαρίστηκε το 1996 και κατέχει ηγετικό ρόλο στην αγορά των εσωρούχων, ανδρικών και γυναικείων χάρη στο απλό, κομψό, ιταλικό στυλ που πρεσβεύει. Αποτελείται από 5 σειρές καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών των πελατών της. Η Lingerie σειρά γοητεύει με τις μοδάτες προτάσεις σε σεμιζιέ, baby doll, σετ εσωρούχων. Η Basic σειρά καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες με τα κλασσικά και διαχρονικά σχέδια και χρώματά της. Η Knitwear σειρά προτείνει μπλούζες, φορέματα και πανωφόρια για καθημερινή, και όχι μόνο, χρήση. Η Easywear σειρά διαθέτει homewear, νυχτικά, ρόμπες και κομπινεζόν. Τέλος, η Menswear σειρά περιλαμβάνει boxer και briefs σε κλασσικά, αλλά και funky σχέδια, t-shirts, homewear και φανελάκια.


ΥΠΕΡΟΧΗ

Ο συνδυασμός της άριστης ποιότητας και της προσιτής τιμής των προϊόντων που έχουν ταυτιστεί με το ρομαντισμό, τον αισθησιασμό και το σοφιστικέ στυλ, έχουν κερδίσει την εκτίμηση και την αφοσίωση των καταναλωτών. Στα ανταγωνιστικά σημεία του ιταλικού brand αναγνωρίζονται η ποικιλία των συλλογών και τα πρωτότυπα σχέδια.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Οι νέες αφίξεις σχεδίων στα καταστήματα, κάθε εβδομάδα, κερδίζουν το ενδιαφέρον του αντρικού και γυναικείου κοινού που αναζητεί ένα πρωτότυπο, φυσικό look. Η Intimissimi συλλογή ανανεώνεται 4 φορές το χρόνο.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Σήμερα η INTIMISSIMI διαθέτει ένα τεράστιο, διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο διανομής με 1,654 καταστήματα σε 51 χώρες (συμπεριλαμβανομένης και της Ιταλίας). Στην Ελλάδα υπάρχουν 52 καταστήματα INTIMISSIMI.