ΟΡΑΜΑ

Η Master Franchisor της ελληνικής αγοράς

Η CALIN A.E. που ιδρύθηκε το 1995 αποτελεί σήμερα μια μεγάλη εδραιωμένη αλυσίδα καταστημάτων πώλησης των brands CALZEDONIA, INTIMISSIMI, INTIMISSIMI UOMO, TEZENIS και FALCONERI της Oniverse. Πέντε μάρκες προϊόντων lingerie, beachwear και ένδυσης, μεγάλης προστιθέμενης αξίας με διεθνή απήχηση.

Εκπροσωπώντας την φιλοσοφία και τις αρχές της εταιρίας στην ελληνική αγορά, δίνεται έμφαση στα καταστήματά μας, στην αισθητική τους διαμόρφωση  και τον άρτιο εξοπλισμό τους. Οι επενδύσεις μας σε στρατηγικά επιλεγμένα ακίνητα και σημεία, σε επιλεγμένες πόλεις στην Ελλάδα, αποδίδουν σημαντική εμπορική ωφέλεια και στα ίδια τα ακίνητα που επιλέγουμε, επ’ ωφελεία των ιδιοκτητών.

Στόχος μας είναι να προσελκύουμε τους πελάτες μας σε φιλόξενα, ευχάριστα, μοντέρνα καταστήματα με σύγχρονο σχεδιασμό και εξοπλισμό, και να τους προσφέρουμε άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης και προϊόντων. Στα καταστήματα του δικτύου CALIN Α.Ε. ο καταναλωτής, με τη βοήθεια των άρτια καταρτισμένων πωλητών μας, επιλέγει τα προϊόντα της αρεσκείας του μέσα από μεγάλες και συνεχώς ανανεωμένες συλλογές, πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες  τάσεις της μόδας (σχέδια, χρώματα) και προσφέρει ιδανική σχέση ποιότητας/τιμής.

Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων και η σωστή οργάνωση της υποδομής της CALIN A.E. συμβάλλουν ουσιαστικά στην καταξίωση της επαγγελματικής πορείας των καταστημάτων του δικτύου των διεθνών κύρους brands CALZEDONIA, INTIMISSIMI, INTIMISSIMI UOMO, TEZENIS και FALCONERI.