ΚΑΡΙΕΡΑ

Σχετικά με την εταιρεία

Η CALIN A.E. πιστεύει κι επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της και θεωρεί την επιτυχία της αλληλεξάρτητη με τη συλλογική προσπάθεια των ανθρώπων που τη στελεχώνουν. Στόχος εξαρχής της εταιρείας ήταν να δημιουργήσει ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον όπου κυριαρχούν συμπεριφορές και αξίες όπως ευγένεια, συναδελφικότητα, πάθος, επιμονή, σεβασμός, όραμα, υπομονή, υπευθυνότητα που συνάδουν με την ποιότητα των επαγγελματικών σχέσων και του προφίλ της CALIN.

Σε αυτό το πλαίσιο, προσλαμβάνουμε προσωπικό που διακρίνεται για τη διάθεση και τις ικανότητές του να προωθήσει τα Brands του CALIN GROUP (CALZEDONIA, INTIMISSIMI, INTIMISSIMI UOMO, TEZENIS, FALCONERI) αλλά και τη φιλοσοφία και τις αξίες της εταιρείας και των προϊόντων της. H σταθερή και ανοδική πορεία της CALIN, (σήμερα, τα καταστήματα της εταιρείας CALIN A.E ανέρχονται στα 66 ενώ των Franchisees στα 68), καθιστά το εργασιακό μας πεδίο ένα χώρο ανέλιξης και σταθερότητας.

Αν νομίζετε ότι το προφίλ και τα προσόντα σας ταιριάζουν με τη φιλοσοφία της εταιρείας μας και μπορούν να ενισχύσουν το brand value, μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας.

Αποστολή Βιογραφικού  (*) Επιτρεπόμενα αρχεία βιογραφικού: Microsoft Word [doc / docx], PDF
  (*) Μέγιστο μέγεθος βιογραφικού: 2 MB

  (*) Έχοντας διαβάσει την ενημέρωση για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, για τη διαχείριση του αιτήματός μου σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR.

  Επιπλέον, Συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων, για τη λήψη διαφημιστικού υλικού (άμεσου μάρκετινγκ) από την Εταιρεία τόσο με τα κλασικά όσο και με αυτοματοποιημένα συστήματα

  (*) Υποχρεωτικά δεδομένα και συγκατάθεση: εάν δεν επιθυμείτε να τα παρέχετε, δεν θα μπορέσουμε να επεξεργαστούμε το αίτημα σας.
  Διαβάστε την ειδοποίηση για την προστασία των προσωπικών δεδομένων