ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2014 ΠΡΟΙΟΝΤΑ UNDERWEAR, BEACHWEAR ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ INTIMISSIMI.COM/GR/MAN

Όλα ξεκίνησαν στη Βερόνα με τη δημιουργία του CALZEDONIA GROUP, ένα δυνατό και ευρέως διαδεδομένο franchising network που μετράει σήμερα πάνω από 4600 καταστήματα σε περισσότερες από 50 χώρες στον κόσμο. Το INTIMISSIMI UOMO είναι ένα ιταλικό brand που διαθέτει συλλογές underwear, easywear, κάλτσες και μαγιό που προτείνουν ένα σύγχρονο αντρικό στυλ.


ΥΠΕΡΟΧΗ

Τα προϊόντα INTIMISSIMI UOMO έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τον άντρα που είναι πολίτης του κόσμου. Το αντρικό brand έχει δημιουργήσει έναν κόσμο αφιερωμένο στους σύγχρονες άντρες και τα χαρακτηριστικά τους. Ένα πρωτότυπο, νέο concept store που καλοσωρίζει το αντρικό κοινό και το κάνει να αισθάνεται σαν στο σπίτι τους. O άντρας INTIMISSIMI UOMO προσέχει την εικόνα του και δίνει προσοχή στην ποιότητα και τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Το INTIMISSIMI UOMO είναι το πιο νέο brand του CALZEDONIA GROUP και αριθμεί 223 καταστήματα στην Ευρώπη. Μία πρωτότυπη νέα αλυσίδα αφιερωμένη στον άντρα καταναλωτή και συνώνυμη με το στυλ, την ποιότητα και την άνεση. Τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα για τον σύγχρονο πολίτη του κόσμου και καλύπτουν τις στιλιστικές επιθυμίες του είτε σε επίπεδο business looks είτε σε επίπεδο lifestyle.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Τα καταστήματα INTIMISSIMI UOMO προσφέρουν μια ευρεία γκάμα ενδυμάτων, όπως εσώρουχα, knitwear, nightwear, κάλτσες και μαγιό. Τα προϊόντα είναι ενταγμένα σε ένα cosy και λειτουργικό περιβάλλον που καθιστούν το shopping μία φιλόξενη εμπειρία. Οι χώροι ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερα αρρενωπό χαρακτήρα της διακόσμησής τους με ξεχωριστό design από φυσικά υλικά όπως ξύλο πλαισιωμένο από χονδρόκοκκο σίδηρο και σκυρόδεμα. Σήμερα υπάρχουν 12 καταστήματα στην Ελλάδα.