TEZENIS,

ΕΚΦΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ TEZENIS FALL-WINTER 22 COLLECTION

To πρώτο hint του φθινοπωρινού κρύου φτάνει μαζί με την ανάγκη για άνετα ρούχα που θα εκφράζουν την προσωπικότητά μας. Η νέα συλλογή Fall-Winter της Tezenis προσφέρει μια σειρά από on-trend νεανικές προτάσεις, ιδιαίτερα ευέλικτες που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε νεαρής γυναίκας.

PUNK CULTURE

Ξεκινώντας από το δεύτερο μισό της δεκαετίας του ’70 στην Αγγλία, η punk κουλτούρα είναι και πάλι on-trend αυτόν τον χειμώνα. Ζωντανοί και τολμηροί συνδυασμοί – με πολλά έντονα cuts και χρώματα – αποτυπώνουν την υποκουλτούρα που τους ενέπνευσε. Τα γεωμετρικά prints δημιουργούν οπτικά εφέ για εντυπωσιακά σύνολα. Βινύλιο και δέρμα στολίζουν μια κομψή συλλογή όπου η κάθε λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

SKIN REVEAL

Παιχνιδιάρικη και on-trend, η σειρά Skin Reveal συνδυάζει υφές διαφορετικού βάρους. Τα χρώματα παραμένουν κλασικά και ουδέτερα αφήνοντας χώρο στα έντονα στυλ με cut-out σχήματα. Μια φρέσκια συλλογή με ασύμμετρα cuts με τολμηρή, αποκαλυπτική διάθεση.

ROMANTIC ERA

Η πεμπτουσία της ονειρικής εποχής, ο χειμώνας μαγεύει με τα χιονισμένα, παραμυθένια τοπία του, εμπνέοντας την εξαίσια συλλογή εσωρούχων της Tezenis. Η διακριτική φύση των σχημάτων και των prints και τα εκλεπτυσμένα φινιρίσματα παραπέμπουν στη ρομαντική ατμόσφαιρα που αναθεωρείται μέσα από ένα on-trend στοιχείο με δαντελένια μοτίβα. Τα λουλούδια και τα κεντήματα προσφέρουν ένα stylish look που έχουν ως αποτέλεσμα μια υπέροχα εκλεπτυσμένη συλλογή.

NEW PARTY

Με λαμπερά σχέδια και τολμηρά σχήματα, η σειρά New Party αποπνέει μια εορταστική, αστραφτερή ενέργεια. Η στάνταρντ ιδέα του party αντικαθίσταται από μια πιο τολμηρή ερμηνεία. Τα λαμπερά χρώματα και τα bold σχήματα είναι ιδανικά για όσες λατρεύουν να είναι τολμηρές και να ξεχωρίζουν. Στολισμένα με παγιέτες και αξεσουάρ με κοσμήματα, τα party girls θα κλέψουν την παράσταση.

WEEKLY ESSENTIAL

Με τη σειρά Weekly Essential, η Tezenis ικανοποιεί όσες αναζητούν ένα relaxed lifestyle. Οι υφές είναι απαλές, προσφέροντας μια άνετη αγκαλιά οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Με πολυτελή γοητεία και μοναδικά σχέδια, αυτή η συλλογή είναι τόσο απλή όσο και on-trend.

TEZENIS CLUB

Με τόσες πολλές τάσεις να επικρατούν στο στερέωμα της μόδας είναι δύσκολο να επιλέξετε ποιες θα ακολουθήσετε. Έτσι, η Tezenis αποφάσισε να τις συγκεντρώσει όλες στη special Club capsule collection για τον χειμώνα. Δροσερές, άνετες και cool, οι τάσεις της σεζόν συνοψίζονται σε δύο «πακέτα» σχεδιασμένα ειδικά για να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο look, βελτιώνοντας τόσο τα εσώρουχα όσο και τα ρούχα.

Δύο συλλογές σε μία, για πλούσιες επιλογές, ποικιλία, cosy και πολυτελή ρούχα. Η πρώτη αποτελείται από υφές σε ζεστά, απαλά χρώματα. Τα πιο απλά cuts συνδυάζονται με πιο τολμηρά στυλ για trendy-chic ύφος. Η δεύτερη εστιάζει σε συνδυασμούς χρωμάτων και prints, που είναι το πραγματικό highlight αυτού του σετ. Τα προϊόντα είναι ultra-shiny και το printed φλις κάνει κάθε look ultra-street και on-trend

Ακολουθήστε την Calin Group στο Facebook