CALZEDONIA,

Η ΝΕΑ FW22 ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ CALZEDONIA, WHATEVER YOUR LEGS WANT

Η Calzedonia επιστρέφει στην τηλεόραση με μία καμπάνια αφιερωμένη στη συλλογή FW22.

Ένα διαφημιστικό γύρω από τα γυναικεία πόδια, αναδεικνύοντας την ευελιξία του καλσόν ως απαραίτητο αξεσουάρ μόδας που δίνει ένα twist σε κάθε look.

Όποια κι αν είναι η ηλικία, το στυλ και η σιλουέτα τους, η Calzedonia επιτρέπει στις γυναίκες να εκφραστούν μέσα από καλσόν και κολάν σε απόλυτη αρμονία με το γούστο τους.

Η σκηνοθέτις Irina Dakeva εκφράζει την άποψη των γυναικών μέσα από τη δημιουργική της ματιά: μία ταινία με θετική απήχηση, που μεταδίδει ενέργεια και εισάγει ένα νέο στυλ γλώσσας, χορογραφημένη κίνηση σε ένα μουσικό κομμάτι με μεταδοτικό, σύγχρονο ρυθμό.

Με τον σύγχρονο χαρακτήρα του, το διαφημιστικό κάνει αναφορά στη μόδα, προβάλλοντας τα καλσόν με τις πιο σύγχρονες τάσεις.

Οι πρωταγωνιστές της διαφήμισης είναι: το διχτυωτό καλσόν με κυψελοειδές μοτίβο, το οπάκ καλσόν με πλαϊνό cut-out, το microfibre καλσόν στη φούξια on-trend απόχρωση, το διαμαντένιο μοτίβο με μία βρετανική γοητεία – διαθέσιμο σε μοβ, και τα κολάν σε super shiny υφή, σε μαύρο και μοβ. Ακόμα, τα πιο κλασικά μοτίβα με animal print καλσόν, τα διαφανή και τα διαχρονικά πουά.

Μία omnichannel καμπάνια που θα μεταδοθεί τον χειμώνα ενώ θα ακολουθήσει σχετικό ψηφιακό περιεχόμενο στις επίσημες σελίδες του brand Calzedonia.

Καλσόν και κολάν για κάθε στυλ, ό,τι θέλουν τα πόδια σας.

 

Ακολουθήστε την Calin Group στο Facebook