INTIMISSIMI,

Η INTIMISSIMI ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ SPRING/SUMMER 2023 COLLECTION

Aυτή τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, η Intimissimi επιστρέφει και μας εμπνέει να ονειρευτούμε με μία μοναδική συλλογή που χαρακτηρίζεται από χρώμα και ρομαντισμό. Με μία μεγάλη ποικιλία από ενδύματα που είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες όλων των γυναικών, προσφέροντας ποιότητα και άνεση, χωρίς συμβιβασμούς στο glam style.

Η συλλογή εσωρούχων περιλαμβάνει μία σοφιστικέ επιλογή από σετ με δαντέλα, με περίπλοκες απαλές και ελαστικές τιράντες που δένουν μεταξύ τους, για μία εκλεπτυσμένη πινελιά. Δαντελένια σύνολα σε παστέλ τόνους και ανοιξιάτικα floral προτείνονται, επίσης, για όσες δεν παραβλέπουν τη ρομαντική τους πλευρά. Υπάρχουν επίσης προϊόντα σε πιο τολμηρά χρώματα, που εμφανίζονται στη διαχρονική σειρά Pretty Flowers.

Η εμφανής γοητεία της τελευταίας συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι συνεχίζεται με τα νέα knitwear που κάνουν την εμφάνισή τους με τα πιο λαμπερά, on-trend χρώματα της σεζόν. Ξεκινώντας από το must-have Valentine Pink, μέχρι το αστραφτερό Apple Mint, το Digital Turquoise και το ζεστό Flame Scarlet. Συνδυάζονται με το απαραίτητο Sweet Lavender και το ντελικάτο Airy Blue. Τα χρώματα γίνονται ακόμα πιο φωτεινά στη μεταξωτή σειρά της Intimissimi: αυτή τη σεζόν, ένα νέο crop top με λαιμόκοψη – ένα must-have κομμάτι για την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα – θα προστεθεί στα υπάρχοντα μοντέλα.

Για να συνοδεύσει την έναρξη της σεζόν, η σειρά Ultralight with Cashmere – η οποία επίσης διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων – πλαισιώνεται από το ολοκαίνουργιο Ultrasoft with Cashmere, ένα μαλακό νήμα που διατίθεται σε δύο μοντέλα: μία μακριά ανοιχτή ζακέτα και μία φαρδιά μπλούζα με λαιμόκοψη που προσφέρει χαλαρή εφαρμογή.

Το καλοκαίρι συνεχίζεται με την καθαρότητα του 100% Λινού, με μία ολόκληρη σειρά ενδυμάτων που είναι απλή αλλά απαραίτητη τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Τα ελαφριά και ανθεκτικά T-shirts από 100% βαμβάκι Ultrafresh SUPIMA® επιστρέφουν επίσης και η ποικιλία των Invisible SUPIMA® επεκτείνεται με διάφορα νέα ενδύματα, συμπεριλαμβανομένης μίας νέας ζακέτας, αποδεικνύοντας ότι αυτή η ίνα είναι ιδανική για layering με τα πιο διαφανή στοιχεία της.

Σε ό,τι αφορά τη χαλάρωση και τον ελεύθερο χρόνο, η nightwear collection παραπέμπει στην αέρινη ατμόσφαιρα της άνοιξης με παστέλ τόνους και floral μοτίβα που αποτυπώνονται σε όλη τους την ομορφιά, από τα πολύχρωμα λουλούδια της σειράς Botanical Lyrics μέχρι τα micro μπουκέτα της σειράς Dreaming Of Spring.

Υπάρχει επίσης ένα πιο φωτεινό tropical-floral σχέδιο σε πορτοκαλί αποχρώσεις με άνθη από ‘Iριδες και Βερίκοκα.

Η Intimissimi παρουσιάζει επίσης το νέο print ‘Santorini’ με λευκούς και μπλε τόνους, που σίγουρα θα φέρει στο μυαλό το όμορφο ελληνικό νησί.

Το μετάξι – μία εκλεκτή υφή και ένα must-have στη γκαρνταρόμπα της Intimissimi – επιστρέφει αυτή τη σεζόν με ακόμα πιο πολύχρωμα και ζωηρά sleepwear.

Το πρωταγωνιστικό χρώμα είναι το ροζ του Αγίου Βαλεντίνου, που εμφανίζεται σε πολλές από τις συλλογές της σεζόν και αναμένεται να κλέψει την παράσταση.

Ο καμβάς και το λινό αποτελούν γι’ άλλη μια φορά τα απόλυτα καλοκαιρινά υφάσματα, με μία μεγάλη ποικιλία από άνετα, δροσερά ενδύματα σε νέα βασικά απαλά χρώματα και το κλασικό Sailor Blue. Το τελευταίο διαθέτει μία cropped ανδρική γραμμή και ενδείκνυται για τις ζεστές καλοκαιρινές θερμοκρασίες.

Αυτή η συλλογή με τη σοφιστικέ θηλυκότητά της, τα ατελείωτα σχέδια και τη μεγάλη ποικιλία μεγεθών και στυλ, είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει τις καρδιές όλων των γυναικών.

 

#intimissimicares project: Διαφάνεια

«Η βελτίωση είναι μέρος της κουλτούρας μας. Αυτή είναι η άποψή μας για τη βιωσιμότητα.»

Από την ίδρυσή της, η Intimissimi έχει καθιερωθεί όχι μόνο για την ποιότητα και την ομορφιά των ρούχων της, αλλά επίσης για τον εκτεταμένο έλεγχο γύρω από την αλυσίδα παραγωγής. Το 94% των προϊόντων που είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Intimissimi έχουν παραχθεί από εργοστάσια με έδρα στην Ιταλία και το εξωτερικό. Αυτή η απόφαση επιτρέπει στη διαχείριση παραγωγής να συντονιστεί με άλλες φάσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας, εξασφαλίζοντας την τελική αφοσίωση στις ανάγκες του brand και την κατάργηση μεσαζόντων. Με αυτόν τον τρόπο, είναι πιθανό να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή.

Το επιχειρηματικό μοντέλο περιλαμβάνει σημαντικές επενδύσεις και την ευκαιρία για θέσεις εργασίας σε ένα μεγάλο αριθμό εργαζομένων, προς όφελος των κοινοτήτων των πόλεων όπου βρίσκονται οι εταιρείες.  Έτσι, είναι πιθανό να εγγυηθούμε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μέσα στα εργοστάσια σεβόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί.

Αυτή η διαφανής προσέγγιση αντικατοπτρίζεται σε μία ακόμα επέκταση στο intimissimi.com online κατάστημα, χάρη στην παρουσία μίας κατηγορίας που ονομάζεται «ιχνηλασιμότητα» – στη σελίδα κάθε προϊόντος, φαίνονται οι λεπτομέρειες των παραγωγικών μονάδων της εταιρείας όπου αυτό κατασκευάστηκε. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν να λάβουν εκτεταμένες πληροφορίες σχετικά με το εργοστάσιο, τις φάσεις παραγωγής, τη δέσμευση σε θέματα που αφορούν τη βιωσιμότητα και τις ιστορίες των ανθρώπων που συμμετείχαν στην παραγωγή των ειδών. Η σύνδεση ανάμεσα στο βιώσιμο ταξίδι του brand και τα χαρακτηριστικά ελέγχου της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι ένα βήμα μπροστά όσον αφορά τη σύνδεση μεταξύ διαφάνειας προς τους καταναλωτές σε σχέση με τις δραστηριότητες της Intimissimi.

Συγκεκριμένα, τα nightwear προϊόντα παράγονται στα εργοστάσια: Gordon (Serbia), Vavuniya (Sri Lanka) και Zalli (Bulgaria). Τα ρούχα τότε φτάνουν στα εφοδιαστικά κέντρα στην περιοχή Vallese (Italy) και στη συνέχεια αποστέλλονται  στα καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Τα corsetry προϊόντα παράγονται στα εργοστάσια: Vavuniya (Sri Lanka), Alpha (Sri Lanka), Benji (Sri Lanka), Sirio (Sri Lanka), Fiorano (Serbia), Gordon (Serbia), και Zalli (Bulgaria). Τα ρούχα τότε φτάνουν στα εφοδιαστικά κέντρα στην περιοχή Vallese (Italy) και στη συνέχεια αποστέλλονται στα καταστήματα σε όλο τον  κόσμο.

Ακολουθήστε την Calin Group στο Facebook