INTIMISSIMI,

Η IRINA SHAYK ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ GREEN COLLECTION

  1. H Intimissimi γιορτάζει τα 10 χρόνια του πρότζεκτ ανακύκλωσης: Τι πιστεύεις για την εξέλιξη του brand σε σχέση με τη βιωσιμότητα;

Όλοι πρέπει να σκεφτούμε για το μέλλον του πλανήτη μας αλλιώς δεν θα έχουμε αύριο. Η βιωσιμότητα είναι ζωτικής σημασίας στις μέρες μας για κάθε άνθρωπο. Η Intimissimi είναι ένα brand για το οποίο αυτή η έννοια δεν είναι απλά μια λέξη – έπειτα από σοβαρή έρευνα, η  Intimissimi παρουσίασε την νέα συλλογή – Green Collection – μία ειδική σειρά με εσώρουχα, πιτζάμες, μπλούζες, φτιαγμένα από βιώσιμα υλικά με χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

  1. Πως σου φάνηκαν τα 2 lingerie sets που φόρεσες για να λανσάρεις την the green collection?

Είναι εκπληκτική συλλογή. Οι υφές απαλές και άνετες και αυτό που πραγματικά λατρεύω είναι ότι ξέρω πως κάθε κομμάτι αυτής της συλλογής έχει φτιαχτεί με για τις ειδική φροντίδα για τους πόρους του πλανήτη.

  1. Τι πιστεύεις για τα χρώματα και τα σχέδια που επιλέχθηκαν γι’ αυτό το πρότζεκτ;

Λατρεύω την ποικιλία των χρωμάτων σε αυτήν την συλλογή. Τα σχέδια είναι πολύ μοντέρνα, αισθησιακά και classy – αυτό το είδος σχεδιασμού είναι το σήμα κατατεθέν της Intimissimi!

  1. Ποια είναι τα αγαπημένα σου κομμάτια από την συλλογή;

Το αγαπημένο μου κομμάτι από αυτήν  την συλλογή είναι σίγουρα το πράσινο παστέλ Triangle Bra – είναι μαλακό και σου δίνει ένα φυσικό feeling!

  1. Τι συνδέει την μόδα και τη βιωσιμότητα;

Η μόδα σήμερα βρίσκει έμπνευση σε απροσδόκητες φόρμες και υλικά και είμαι πολύ ευτυχής που βλέπω ότι χρησιμοποιούνται πολλά ανακυκλώσιμα υλικά και πολλά brands σταματούν να χρησιμοποιούν γούνα και δέρμα.

  1. Ποια είναι η σχέση σου με την οικολογική μόδα;

Eίμαι μεγάλη fan της οικολογικής μόδας, λατρεύω το οικολογικό δέρμα και τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά της σύγχρονης μόδας.

  1. Πως προσεγγίζεις την βιωσιμότητα στην καθημερινότητά σου;

Πιστεύω ότι καθένας μας πρέπει να ξεκινήσει από το σπίτι του – για παράδειγμα, δεν αγοράζω πλαστικά μπουκάλια, προσπαθώ να χρησιμοποιώ νερό σε χάρτινη συσκευασία. Κάνω ό,τι μπορώ ώστε να μη χρησιμοποιώ πλαστικές σακούλες – όλα ξεκινούν από τα μικρά πράγματα που συνδυασμένα μαζί οδηγούν σε κάτι μεγάλο και σημαντικό.

  1. Δίνεις σημασία στις αγορές που κάνεις από οικολογική άποψη; Eαν ναι, με ποιον τρόπο;

Δίνω προτεραιότητα στα ανακυκλώσιμα προϊόντα και είμαι πολύ χαρούμενη που σήμερα υπάρχει πληθώρα επιλογών για τέτοια προϊόντα κάθε είδους!

  1. Τι είναι σημαντικό να διδάξει κανείς σήμερα σε ένα παιδί για το μέλλον του πλανήτη μας;

Νομίζω ότι όλοι χρειάζεται να οργανώσουμε τη ζωή μας σήμερα ώστε η οικολογία να παραμείνει σε ισορροπία. Πρέπει να φροντίσουμε το περιβάλλον μας και να ζήσουμε αρμονικά με τη φύση γύρω μας.

  1. Tρία επίθετα που περιγράφουν την Intimissimi και τρία επίθετα που περιγράφουν εσένα

Sustainable, premium fit, elegant. Natural, down-to-earth, persistent

 

 

Ακολουθήστε την Calin Group στο Facebook