TEZENIS,

Η TEZENIS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ THN CASA DE PAPEL CAPSULE COLLECTION

Η σαγηνευτική, εντυπωσιακή αίσθηση από το La Casa De Papel είναι ο πρωταγωνιστής μιας περιπετειώδους, αυθεντικής capsule collection από την Tezenis.

Τα εσώρουχα, t-shirts και πιτζάμες της συλλογής είναι σχεδιασμένα για συναρπαστικά βράδια παρακολουθώντας τηλεόραση με συντροφιά την αγαπημένη σας σειρά. Φοριούνται εύκολα για μέσα και έξω από το σπίτι, αυτά τα πρακτικά, με μία πολύπλευρη προσωπικότητα ρούχα ενσαρκώνουν ιδανικά την αντισυμβατική αλλά και pop-inspired ψυχή του brand.

Η iconic, γνωστή σε όλους μάσκα του Σαλβαντόρ Νταλί εμφανίζεται σε t-shirts και πιτζάμες, ενώ οι Tokyo, Mosca, Berlino, Nairobi, Rio, Denver, Helsinki και Oslo, τα ονόματα των διάσημων χαρακτήρων της σειράς του Netflix, ζωντανεύουν με graphics στο πίσω μέρος του φούτερ της συλλογής. Τα γυναικεία lingerie είναι most wanted, διαθέτουν πολύπλευρη προσωπικότητα και είναι διακοσμημένα με το logo της σειράς ενώ τα αντρικά εσώρουχα από πάνω μέχρι κάτω έχουν ένα fun print με τη μάσκα του Νταλί.

Νεανική και φρέσκια, αυτή η capsule collection είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται για ένα γεμάτο-δράση φθινόπωρο. Είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα και online.

Ακολουθήστε την Calin Group στο Facebook