INTIMISSIMI,

ΣΟΥΤΙΕΝ ΕΩΣ CUP F

Η συλλογή φθινόπωρο/χειμώνας της Intimissimi θα είναι γεμάτη από νέες αφίξεις και θα επικεντρώνεται όλο και περισσότερο στον συνειδητό αισθησιασμό.

Για άλλη μία φορά φέτος, το brand συνεχίζει το ταξίδι του με σκοπό την ενδυνάμωση των γυναικών και τη μεγαλύτερη κάλυψή τους χάρη στη διευρυμένη γκάμα μεγεθών. Το πετυχαίνει δημιουργώντας ένα σύγχρονο και μοντέρνο διαφημιστικό σποτ στο οποίο πρωταγωνίστριες είναι έξι γυναίκες με διαφορετικές προσωπικότητες φορώντας μερικά από τα μοντέλα της συλλογής με δαντέλα.

Αυτή η πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης συνοδεύεται από ένα σημαντικό βήμα στην ποικιλία του brand: την επέκταση των μεγεθών σουτιέν έως cup F για πολυάριθμα μοντέλα σουτιέν, με ξεχωριστό ντιζάιν, απόδοση, άνεση και προσιτή τιμή.

Οι σειρές που διαθέτουν μεγέθη σουτιέν έως cup F περιλαμβάνουν το balconette σουτιέν Sofia, ελαφρώς ενισχυμένο για να ενισχύει το ντεκολτέ, το μαλακό balconette σουτιέν Daniela με μπανέλα, που περιβάλλει και προσφέρει εξαιρετική στήριξη, το τρίγωνο σουτιέν Lara χωρίς επένδυση για όσες αναζητούν άνεση χωρίς να θυσιάζεται το σχήμα και το ελαφρώς ενισχυμένο balconette σουτιέν Elena που χαρίζει φυσική στήριξη, για όσες θέλουν να την αισθάνονται χωρίς να στερούνται τη βαθιά λαιμόκοψη.

Με στόχο να ενισχυθεί η θηλυκότητα του μικρότερου μπούστου, το super push-up σουτιέν Electra είναι  ιδανικό για ενίσχυση και εφέ 1 νούμερο μεγαλύτερο στο ντεκολτέ, ενώ το προσχηματισμένο τρίγωνο σουτιέν Tiziana με βαθιά λαιμόκοψη, ελαφρώς επενδυμένο και χωρίς μπανέλα, προσφέρεται για μία ελαφριά, φυσική εμφάνιση.

Η συλλογή από δαντέλα είναι φτιαγμένη χρησιμοποιώντας 100% αποδομήσιμο νήμα πολυαμιδίου. Το αποτέλεσμα είναι μία ιδιαίτερα απαλή, άνετη και ελαστική υφή, επομένως κατάλληλη και για μεγαλύτερα cup μεγέθη. Επιπλέον, η χαρακτηριστική απλή υφή του σουτιέν το κάνει ανεπαίσθητο κάτω από κάθε τύπο ενδύματος.

Αισθησιασμός αλλά πάνω από όλα ευελιξία: ο ιδανικός συνδυασμός για την καθημερινότητα μίας γυναίκας που θέλει να νιώθει θηλυκή και σίγουρη.

Όλα τα ενδύματα που φτιάχνονται με 96 δαντέλες αποτελούν μέρος του project #intimissimicares, αφιερωμένο στη συνεχή βελτίωση και τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Εκτός από τα χαρακτηριστικά επιταχυνόμενης βιοδιασπασιμότητας, η αποδομήσιμη πολυαμιδική ίνα που συνθέτει τη δαντέλα παράγεται στην πραγματικότητα χρησιμοποιώντας φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες όπως η επαναχρησιμοποίηση της επεξεργασίας του νερού και η επεξεργασία αερίων του θερμοκηπίου.

Στην ετικέτα κάθε ενδύματος υπάρχει ένας κωδικός QR που επιτρέπει στους πελάτες ν’ ανακαλύψουν πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά μ’ αυτή τη νέα υφή στο site της Intimissimi.

Η επέκταση των μεγεθών αντιπροσωπεύει μία τόσο σημαντική εξέλιξη κάτι που γίνεται ξεκάθαρο και στο online shop. Στη σελίδα του προϊόντος και συγκεκριμένα στα σουτιέν για τα οποία ισχύει η επέκταση μεγέθους, θα είναι δυνατή η προβολή του σουτιέν φορεμένου από διαφορετικά μοντέλα με βάση το επιλεγμένο μέγεθος. Αυτή η βελτίωση, που εφαρμόζεται στο online store, θα επιτρέψει στους πελάτες να δουν τις λεπτομέρειες του σουτιέν, ν’ αποκτήσουν μία ρεαλιστική ιδέα για την εφαρμογή και την εμφάνισή του.

Τέλος, στην καμπάνια με διεθνή εμβέλεια, οι πρωταγωνίστριες εκφράζουν δύναμη και επίγνωση με μία αισθησιακή και ταυτόχρονα κομψή στάση.

 

#intimissimicares project: Διαφάνεια

«Η βελτίωση είναι μέρος της κουλτούρας μας. Αυτή είναι η άποψή μας για τη βιωσιμότητα.»

Από την ίδρυσή της, η Intimissimi έχει καθιερωθεί όχι μόνο για την ποιότητα και την ομορφιά των ρούχων της, αλλά επίσης για τον εκτεταμένο έλεγχο γύρω από την αλυσίδα παραγωγής. Το 98% των προϊόντων που είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Intimissimi έχουν παραχθεί από εργοστάσια με έδρα στην Ιταλία και το εξωτερικό. Αυτή η απόφαση επιτρέπει στη διαχείριση παραγωγής να συντονιστεί με άλλες φάσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας, εξασφαλίζοντας την τελική αφοσίωση στις ανάγκες του brand και την κατάργηση μεσαζόντων. Με αυτόν τον τρόπο, είναι πιθανό να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή.

Το επιχειρηματικό μοντέλο περιλαμβάνει σημαντικές επενδύσεις και την ευκαιρία για θέσεις εργασίας σε ένα μεγάλο αριθμό εργαζομένων, προς όφελος των κοινοτήτων των πόλεων όπου βρίσκονται οι εταιρείες.  Έτσι, είναι πιθανό να εγγυηθούμε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μέσα στα εργοστάσια σεβόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί.

Αυτή η διαφανής προσέγγιση αντικατοπτρίζεται σε μία ακόμα επέκταση στο intimissimi.com online κατάστημα, χάρη στην παρουσία μίας κατηγορίας που ονομάζεται «ιχνηλασιμότητα» – στη σελίδα κάθε προϊόντος, φαίνονται οι λεπτομέρειες των παραγωγικών μονάδων της εταιρείας όπου αυτό κατασκευάστηκε. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν να λάβουν εκτεταμένες πληροφορίες σχετικά με το εργοστάσιο, τις φάσεις παραγωγής, τη δέσμευση σε θέματα που αφορούν τη βιωσιμότητα και τις ιστορίες των ανθρώπων που συμμετείχαν στην παραγωγή των ειδών. Η σύνδεση ανάμεσα στο βιώσιμο ταξίδι του brand και τα χαρακτηριστικά ελέγχου της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι ένα βήμα μπροστά όσον αφορά τη σύνδεση μεταξύ διαφάνειας προς τους καταναλωτές σε σχέση με τις δραστηριότητες της Intimissimi.

Συγκεκριμένα, τα corsetry προϊόντα παράγονται στα εργοστάσια: Alpha (Sri Lanka), Vavuniya (Sri Lanka), Benji (Sri Lanka), Sirio (Sri Lanka), Fiorano (Serbia), Gordon (Serbia), και Zalli (Bulgaria). Τα ρούχα τότε φτάνουν στα εφοδιαστικά κέντρα στην περιοχή Vallese di Oppeano (Italy) και στη συνέχεια αποστέλλονται στα καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

 

Ακολουθήστε την Calin Group στο Facebook