CALZEDONIA,

NEW LEGWEAR COLLECTIONS

Για την Spring/Summer συλλογή 2019, ανάμεσα σε νέες προσθήκες και vintage looks, η Calzedonia προτείνει μια τεράστια ποικιλία ειδών που ταιριάζει απόλυτα με τις τελευταίες τάσεις που εμφανίστηκαν στις πασαρέλες των τελευταίων Eβδομάδων Mόδας.

 

CLASSIC FLAVOUR

Τα κλασικά, διαχρονικά μοτίβα όπως οι ρίγες, που διατίθενται με έντονα και φωτεινά χρώματα, είναι απαραίτητα για τις ηλιόλουστες μέρες της άνοιξης και πάντοτε in fashion. Επίσης, για να συμπληρωθεί ένα άψογο ρούχο, τα polka-dots, σε όλες τις διαστάσεις και υφές, σε διακριτικούς τόνους ή τονισμένα από lurex νήματα, είναι το απόλυτο must.

Μέσα στα all-time classics, δεν πρέπει να χάσετε τον στρατηγικό συνδυασμό του Black & White.

Εκκεντρικά, με τολμηρά σχέδια ως σπειροειδείς λωρίδες κατά μήκος ολόκληρου του ποδιού ή σε κάθετες πλευρικές λωρίδες σε leather-effect leggings, άλλες φορές. Κομψά, με κλασικά στοιχεία όπως ραφές πίσω και έντονες αντιθέσεις, με μαργαριτάρια και φιόγκους.

 

PRECIOUS NUDE

Αυτή η εποχή αφιερώνεται στους φυσικούς τόνους που αναδεικνύουν τα πόδια χάρη στις διακριτικές και ντελικάτες make-up αποχρώσεις, με καλσόν, λεπτά καλτσάκια, και nude fishnet.

Οι κάλτσες που φοριούνται χαλαρά στον αστράγαλο επιστρέφουν, με σχεδόν υπερβολικές πτυχώσεις, φτιαγμένες με διαφανή, glitterie υλικά σε παστέλ χρώματα και μικρά polka-dot μοτίβα, για ιδιαίτερα κομψές και σοφιστικέ εμφανίσεις.

 

SPORTY REVOLUTION

Τα βαριά χειμωνιάτικα παλτό δίνουν την σκυτάλη στα loose-fit, colour block φούτερ μπλουζάκια. Η αθλητική εμφάνιση θα κυριαρχεί αυτή την άνοιξη και θα επεκταθεί σε κάθε ντύσιμο: sponge socks, αθλητικές ρίγες, ribbed λεπτομέρειες και οτιδήποτε θυμίζει τις American Ivy League στολές.

Ακόμα και τα καλσόν θα έχουν μια σπορ αισθητική, χάρη στα άνετα υλικά που φέρνουν στο μυαλό τα jogging items, με κάθετες ρίγες, κουμπιά και στοιχεία από διαφανές τούλι ως πινελιές activewear.

 

WILD VIBES

Κλασικό, αλλά και έντονο, το animal print ήταν το must της γκαρνταρόμπας κάθε γυναίκας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’50 και του ’60.

Το λεοπάρ είναι αειθαλές και επανέρχεται στη μόδα ανά δεκαετία, ανανεώνεται, μεταμορφώνεται και προσαρμόζεται στο στυλ της εποχής. Τις τελευταίες σεζόν, έχει γίνει και πάλι επίκαιρο και έχει επεκταθεί και σε καλσόν, leggings και κάλτσες.

To animal print έχει μια μοναδική, διαχρονική απήχηση και μπορεί να φορεθεί ως total look ή ως στοιχείο αντίθεσης σε οποιοδήποτε ντύσιμο.

Τα leopard, zebra και snakeskin prints δεν προσφέρονται μόνο στους κλασικούς τόνους, αλλά και σε ανανεωμένες εκδοχές τους, με φωτεινά, τολμηρά χρώματα: χωρίς αμφιβολία θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής!

Ακολουθήστε την Calin Group στο Facebook