INTIMISSIMI,

LINEN FOR YOUR SUMMER

Ελευθερία και ελαφρότητα: Αυτές είναι οι λέξεις-κλειδιά για το καλοκαίρι, που έχει σχεδόν φτάσει.

Για άλλη μία φορά, αυτή τη σεζόν η Intimissimi εστιάζει στις φυσικές ίνες για να δημιουργήσει πρακτικά knitwear, σχεδιασμένα για να φοριούνται σε αρμονία με το σώμα σε διαφορετικές περιστάσεις.

Βιώσιμα, φυσικά και δροσερά, η Intimissimi προσφέρει λινά, διαθέσιμα σε δύο τύπους τεχνικής επεξεργασίας: Ζέρσεϊ και απλή ύφανση. Η λεία, ρέουσα τεχνική ζέρσεϊ ταιριάζει απόλυτα στα νέα κοντομάνικα μπλουζάκια με V λαιμόκοψη και στο απαλό πουκάμισο, το οποίο είναι επίσης ιδανικό για να φορεθεί ανοιχτό πάνω από ένα γιλέκο. Η χρωματική παλέτα κυμαίνεται από φυσικό Cord Beige και λευκό έως ένα αυθεντικό καλοκαιρινό μπλε και είναι εμπλουτισμένη με νέες καλοκαιρινές αποχρώσεις όπως το Flame Scarlet orange και το Apple Mint green, αποχρώσεις με τις οποίες μπορείτε να παίξετε για να δημιουργήσετε διαφορετικές εμφανίσεις. Φέτος, η δεύτερη τεχνική, το λινό απλής ύφανσης που υπάρχει ήδη στις πιτζάμες της Intimissimi, έχει επεκταθεί με νέα μοντέλα όπως το ευέλικτο και casual-chic oversized πουκάμισο σε Cord Beige και Sailor Blue.

Η καμπάνια πραγματοποιήθηκε σε μία παραλία της Μεσογείου και μας καλεί να επιλέξουμε συνειδητά, ποιοτικά ρούχα που μπορούν να γίνουν τα απαραίτητα προϊόντα για τη σεζόν.

 

#intimissimicares project: Διαφάνεια

«Η βελτίωση είναι μέρος της κουλτούρας μας. Αυτή είναι η άποψή μας για τη βιωσιμότητα.»

Από την ίδρυσή της, η Intimissimi έχει καθιερωθεί όχι μόνο για την ποιότητα και την ομορφιά των ρούχων της, αλλά επίσης για τον εκτεταμένο έλεγχο γύρω από την αλυσίδα παραγωγής. Το 94% των προϊόντων που είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Intimissimi έχουν παραχθεί από εργοστάσια με έδρα στην Ιταλία και το εξωτερικό. Αυτή η απόφαση επιτρέπει στη διαχείριση παραγωγής να συντονιστεί με άλλες φάσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας, εξασφαλίζοντας την τελική αφοσίωση στις ανάγκες του brand και την κατάργηση μεσαζόντων. Με αυτόν τον τρόπο, είναι πιθανό να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή.

Το επιχειρηματικό μοντέλο περιλαμβάνει σημαντικές επενδύσεις και την ευκαιρία για θέσεις εργασίας σε ένα μεγάλο αριθμό εργαζομένων, προς όφελος των κοινοτήτων των πόλεων όπου βρίσκονται οι εταιρείες.  Έτσι, είναι πιθανό να εγγυηθούμε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μέσα στα εργοστάσια σεβόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί.

Αυτή η διαφανής προσέγγιση αντικατοπτρίζεται σε μία ακόμα επέκταση στο intimissimi.com online κατάστημα, χάρη στην παρουσία μίας κατηγορίας που ονομάζεται «ιχνηλασιμότητα» – στη σελίδα κάθε προϊόντος, φαίνονται οι λεπτομέρειες των παραγωγικών μονάδων της εταιρείας όπου αυτό κατασκευάστηκε. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν να λάβουν εκτεταμένες πληροφορίες σχετικά με το εργοστάσιο, τις φάσεις παραγωγής, τη δέσμευση σε θέματα που αφορούν τη βιωσιμότητα και τις ιστορίες των ανθρώπων που συμμετείχαν στην παραγωγή των ειδών. Η σύνδεση ανάμεσα στο βιώσιμο ταξίδι του brand και τα χαρακτηριστικά ελέγχου της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι ένα βήμα μπροστά όσον αφορά τη σύνδεση μεταξύ διαφάνειας προς τους καταναλωτές σε σχέση με τις δραστηριότητες της Intimissimi.

Συγκεκριμένα, τα nightwear προϊόντα παράγονται στα εργοστάσια: Gordon (Serbia), Vavuniya (Sri Lanka) και Zalli (Bulgaria). Τα ρούχα τότε φτάνουν στα εφοδιαστικά κέντρα στην περιοχή Vallese (Italy) και στη συνέχεια αποστέλλονται στα καταστήματα σε όλο τον  κόσμο.

 

Ακολουθήστε την Calin Group στο Facebook