FALCONERI,

TΟ ΑΜΑΝΙΚΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ ΑΠΟ ΚΑΣΜΙΡΙ

Η Falconeri παρουσιάζει το νέο must-have της σεζόν!

Η Falconeri, το κορυφαίο brand superior cashmere και φυσικών νημάτων, παρουσιάζει το νέο αμάνικο μπουφάν διπλής όψης από κασμίρι, ένα αληθινά on-trend κομμάτι για τη σεζόν SS 2021.

Αυτό το cool και ευέλικτο αμάνικο μπουφάν είναι το τέλειο κομμάτι για να υιοθετήσετε τα looks των διάσημων ηθοποιών και supermodels που πρόσφατα έκαναν τα αμάνικα puffer τζάκετ, must-have της σεζόν. Αλλά, το sporty-chic αμάνικο μπουφάν της Falconeri έχει κάτι επιπλέον: το iconic ultralight cashmere του brand. Ένα ενδυματολογικό στοιχείο που ενδείκνυται για τα outfits μας το ενδιάμεσο διάστημα αλλαγής των εποχών αφού μπορεί να φορεθεί από μόνο του ή με layerings παίζοντας με διαφορετικές αναλογίες και υφές. Το αμάνικο τζάκετ διπλής όψης από κασμίρ είναι το κομμάτι outerwear που θα χαρίσει ένα στιλιστικό twist στη γκαρνταρόμπα σας.

Όπως όλα τα ενδύματα Falconeri, αυτό το αμάνικο τζάκετ είναι ξεχωριστό όχι μόνο για τη γραμμή του αλλά και για τα υλικά του. Διπλής όψης, η μία του πλευρά αποτελείται από performance nylon ενώ η άλλη από ultralight cashmere, το οποίο προσδίδει μια εξαιρετικά μαλακή υφή στο sporty ύφος του. Ευέλικτο και ελαφρύ, το ζεστό γέμισμά του παρέχει τη σωστή προστασία για τις δροσερές μέρες της άνοιξης. Μπορεί να φορεθεί ανοιχτό, πάνω από ένα πουκάμισο ή μια athleisure μπλούζα για σοφιστικέ metropolitan look.

Η γκάμα χρωμάτων εντυπωσιάζει με 7 επιλογές για τη γυναικεία σειρά: παραδοσιακές αποχρώσεις όπως μαύρο, λευκό, βανίλια και navy blue καθώς και φωτεινότερες αποχρώσεις όπως lagoon blue, green apple, fuchsia. Η ανδρική σειρά διατίθεται σε μαύρο, denim blue, army green και navy blue.

 

ΑΜΑΝΙΚΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ ΑΠΟ ΚΑΣΜΙΡ 149€
ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΛΑΦΡΥ PERFORMANCE ΡΟΥΧΟ.

 Για περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε την Calin Group στο Facebook