ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ,

CALZEDONIA & ΙΝΤΙΜΙSSIMI ΧΟΡΗΓΟΙ @ THE ROCKY HORROR SHOW

cover Rocky_Horror

To πιο cult μιούζικαλ όλων των εποχών, το Rocky Horror Show μέσα από τη σκηνοθετική, ανατρεπτική υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου ανεβαίνει στον ανακαινισμένο, ιστορικό χώρο του Rex. Σε αυτό το θεατρικό πάρτυ που έχει γίνει θρησκεία και υμνεί τη διαφορετικότητα και την απελευθέρωση των αισθήσεων, οι Calzedonia και Intimissimi πρωταγωνιστούν επίσης στη σκηνή. Γιατί η μοντέρνα στιλιστική ματιά του ενδυματολόγου Γιώργου Σεγρεδάκη βρίσκει στα key items των συγκεκριμένων brands τα τέλεια εκφραστικά μέσα για να υποστηρίξει τον ιδιότυπο sensual  χαρακτήρα του iconic θεατρικού φαινομένου που γράφει τη δική του ιστορία εδώ και 40 χρόνια.

CALZEDONIA

Ζαρτιέρες, μπούστα και lingerie set Intimissimi ντύνουν το rocky καστ, αγόρια και κορίτσια, με τη ψυχή του έργου, τον Φρανκ / Κωνσταντίνο Ασπιώτη να είναι η απόλυτα πανηδονιστική φιγούρα.

Highlight: Tο see through baby doll της Mατζέντα. Το λευκό μεσοφόρι της Τζάνετ. Το blue navy bra της Κολούμπια.

INTIMISSIMI

Διχτυωτά καλσόν και κάλτσες Calzedonia μεταμορφώνουν άπαντες τους ηθοποιούς σε σκοτεινά αντικείμενα του πόθου.

Highlights: Το καλσόν με εφέ ψηλής κάλτσας και cat print στα πόδια της Mατζέντα. To διχτυωτό καλσόν στα καλίγραμμα πόδια της Κολούμπια. Το nude καλσόν στην πάλαι ποτέ αθώα Τζάνετ.

unnamed (2)

Θα λέγαμε κι άλλα, αλλά θα κάναμε spoiler, καλύτερα να τα δείτε μόνοι σας 😉

Ακολουθήστε την Calin Group στο Facebook