INTIMISSIMI,

BE YOUR OWN VALENTINE

Love yourself every day with Intimissimi

Love yourself: Ένα σημαντικό μήνυμα αγάπης, φόρος τιμής για τις γυναίκες.

Η Intimissimi παρουσιάζει τη νέα καμπάνια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με ένα αισιόδοξο μήνυμα: Να φροντίζεις τον εαυτό σου και να νιώθεις όμορφα κάθε μέρα. Σε στιγμές αφιερωμένες στον εαυτό σου, φορώντας Intimissimi ενδύματα και εστιάζοντας στην καθημερινή σου άνεση.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει ασορτί sets κεντημένα με λεπτή δαντέλα και μοναδικά κεντήματα, ρομαντικές ή αισθησιακές λεπτομέρειες. Κάθε ένδυμα δημιουργεί ένα πραγματικό έργο τέχνης στο δέρμα όποιου το φοράει, μια κίνηση καθημερινής ομορφιάς. Οι διαφορετικές γραμμές είναι οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας: από την ποιητική Queen Of Heartsμε σχέδιο καρδιάς και αιθέριο τούλι σε διαχρονικούς μαύρους τόνους, στην παθιασμένη Intricate Surfacesπου χαρακτηρίζεται από την sexy γοητεία της ημιδιαφανούς δαντέλας, ενδιαφέρουσες criss-cross και μικρές μεταλλικές λεπτομέρειες.

Εντυπωσιακή και πολύτιμη, η σειρά Most Romantic Season”, όπως δείχνει και το όνομά της, είναι η πιο ρομαντική επιλογή από τη συλλογή Valentine’s Day της Intimissimi και παρουσιάστηκε σε κλασικές αποχρώσεις Talc, διαθέτει δαντέλα και είναι ενισχυμένη με αστραφτερές λεπτομέρειες.

Η χρωματική παλέτα, αντιθέτως, φωτίστηκε από την Sweet Like Sugar”, μια κομψή lingerie σειρά που χαρακτηρίζεται από τούλι διακοσμημένο με ένα λεπτό floral tone-on-tone κέντημα σε φρέσκους και έντονους τόνους Shocking Pink.

Μια πλούσια και stylish συλλογή που φοριέται καθημερινά για να νιώθεις όμορφη, δυνατή και με αυτοπεποίθηση: τα νέα lingerie της Intimissimi είναι το ιδανικό δώρο για τους αγαπημένους σου ή τον εαυτό σου, για να γιορτάσεις την αγάπη σε όλες τις αποχρώσεις της την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά κυρίως για να αγαπήσεις τον εαυτό σου.

#intimissimicares project: Διαφάνεια

«Η βελτίωση είναι μέρος της κουλτούρας μας. Αυτή είναι η άποψή μας για τη βιωσιμότητα.»

Από την ίδρυσή της, η Intimissimi έχει καθιερωθεί όχι μόνο για την ποιότητα και την ομορφιά των ρούχων της, αλλά επίσης για τον εκτεταμένο έλεγχο γύρω από την αλυσίδα παραγωγής. Το 94% των προϊόντων που είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Intimissimi έχουν παραχθεί από εργοστάσια με έδρα στην Ιταλία και το εξωτερικό. Αυτή η απόφαση επιτρέπει στη διαχείριση παραγωγής να συντονιστεί με άλλες φάσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας, εξασφαλίζοντας την τελική αφοσίωση στις ανάγκες του brand και την κατάργηση μεσαζόντων. Με αυτόν τον τρόπο, είναι πιθανό να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή.

Το επιχειρηματικό μοντέλο περιλαμβάνει σημαντικές επενδύσεις και την ευκαιρία για θέσεις εργασίας σε ένα μεγάλο αριθμό εργαζομένων, προς όφελος των κοινοτήτων των πόλεων όπου βρίσκονται οι εταιρείες.  Έτσι, είναι πιθανό να εγγυηθούμε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μέσα στα εργοστάσια σεβόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί.

Αυτή η διαφανής προσέγγιση αντικατοπτρίζεται σε μία ακόμα επέκταση στο intimissimi.com online κατάστημα, χάρη στην παρουσία μίας κατηγορίας που ονομάζεται «ιχνηλασιμότητα» – στη σελίδα κάθε προϊόντος, φαίνονται οι λεπτομέρειες των παραγωγικών μονάδων της εταιρείας όπου αυτό κατασκευάστηκε. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν να λάβουν εκτεταμένες πληροφορίες σχετικά με το εργοστάσιο, τις φάσεις παραγωγής, τη δέσμευση σε θέματα που αφορούν τη βιωσιμότητα και τις ιστορίες των ανθρώπων που συμμετείχαν στην παραγωγή των ειδών. Η σύνδεση ανάμεσα στο βιώσιμο ταξίδι του brand και τα χαρακτηριστικά ελέγχου της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι ένα βήμα μπροστά όσον αφορά τη σύνδεση μεταξύ διαφάνειας προς τους καταναλωτές σε σχέση με τις δραστηριότητες της Intimissimi.

Συγκεκριμένα, τα nightwear προϊόντα παράγονται στα εργοστάσια: Gordon (Serbia), Vavuniya (Sri Lanka) και Zalli   (Bulgaria). Τα corsetry προϊόντα παράγονται στα εργοστάσια: Vavuniya (Sri Lanka), Alpha (Sri Lanka), Benji (Sri Lanka), Sirio (Sri Lanka), Fiorano (Serbia), Gordon (Serbia), και Zalli (Bulgaria). Τα ρούχα τότε φτάνουν στα εφοδιαστικά κέντρα στην περιοχή Vallese (Italy) και στη συνέχεια αποστέλλονται στα καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε την Calin Group στο Facebook