TEZENIS,

Η TEZENIS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ BEACH COLLECTION SS22

Πολύχρωμη και έντονη με retro και Pop Art vibes, η νέα Tezenis beach collection έχει νεανικό, ανέμελο ύφος και πολύπλευρη προσωπικότητα.

Με τη χρωματική της παλέτα να ποικίλλει από απαλές και retro-classic αποχρώσεις φτάνοντας μέχρι και σε λαμπερούς, φανταχτερούς τόνους, η συλλογή απαθανατίζεται σε καμπάνια με background τις λευκές αμμώδεις παραλίες του Τουλούμ, στο Μεξικό.

Τα φωτεινά χρώματα και τα ψυχεδελικά prints από τη δεκαετία των ’70s επέστρεψαν με τα beachwear μας. Μία καλοκαιρινή αναβίωση που χαρακτηρίζεται από μία μεγάλη ποικιλία χαρούμενων και δυναμικών τόνων με πλούσια μοτίβα. Πέρα από τις πολλές διαφορετικές εφαρμογές – από sporty στυλ μέχρι κλασικά triangle top με δεσίματα – υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές για όσες αγαπούν την απλότητα. Τα retro μοντέλα χαρακτηρίζονται από καθαρές γραμμές και παστέλ αποχρώσεις, φέρνοντας μία πινελιά κομψότητας στην παραλία.

Το ύφασμα με wet-look κάλυψη από τις shiny σειρές αποπνέει ένα ζωηρό κύμα ενέργειας. Trendy χρώματα όπως το ροζ και το baby blue πρωταγωνιστούν στη συλλογή, μαζί με όλες τις σημαντικές αποχρώσεις του πορτοκαλί για μία extra δόση ζωντάνιας. Τα fresh σχέδια με τα shiny φινιρίσματα θα κάνουν αυτό το καλοκαίρι πιο POP από ποτέ.

Η Βιωσιμότητα επίσης παίζει έναν βασικό ρόλο. Η Tezenis συνεχίζει να αποδεικνύει τη δέσμευσή της στο περιβάλλον και σε αυτή τη συλλογή, με το project “Be the Change”. Τα μαγιό είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένη μικροΐνα, που έχει αποκτηθεί μέσα από την ανάκτηση και την ανακύκλωση προϊόντων που έχουν απορριφθεί από την παραγωγή υφασμάτων και που υπό άλλες συνθήκες θα είχαν πεταχτεί.

Η Giulia De Lellis, η ιταλίδα influencer είναι για ακόμα μία φορά η πρωταγωνίστρια της beach campaign. Με το αδιαμφησβήτητο στυλ και τη χαρούμενη προσωπικότητά της, η Tezenis Ambassador ενσαρκώνει ιδανικά το νεανικό και λαμπερό πνεύμα του brand.

Ακολουθήστε την Calin Group στο Facebook