INTIMISSIMI,

BANDEAU BRAS

Στήριξη χωρίς τιράντες έως και cup E.

Ο ζεστός καιρός πλησιάζει και μαζί του και η ανάγκη μεταμόρφωσης της συνηθισμένης στήριξης που χρειάζεται κάθε γυναίκα από το σουτιέν της, σε «αόρατη». Η Intimissimi δίνει πάντα έμφαση στη θηλυκότητα κάθε γυναίκας και αυτή τη χρονιά διευρύνει τα στράπλες στυλ της μέχρι 95B. Με αυτό τον τρόπο προσφέρει μία ποικιλία σουτιέν που ταιριάζει σε όλους τους τύπους μπούστου. Η μεγάλη ποικιλία στυλ σχεδιάστηκε με στόχο την τελειότητα και εγγυάται απεριόριστη στήριξη, λειτουργία, πρακτικότητα και πολύπλευρη προσωπικότητα.

Η νέα Giada είναι το καλοκαιρινό στυλ που ξεχωρίζει. Αυτό το inclusive στράπλες σουτιέν ανορθώνει το στήθος φτάνοντας έως 95B, εξασφαλίζοντας μέγιστη στήριξη. Η Giada προσφέρεται μαζί με μεγάλη ποικιλία και άλλων στυλ από τη συλλογή που ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες κάθε γυναίκας. Τα στράπλες σουτιέν Dalia, Monica και Gioia παρέχουν διαφορετικούς τύπους ντεκολτέ για βέλτιστη ένταση ενώ τα ελαφρώς ενισχυμένα σουτιέν Laura και Anna προσφέρουν άνετη στήριξη. Η σειρά είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε γυναίκας, όπως και να προσφέρει πραγματικά αόρατη στήριξη μέχρι και 95B. Τα στράπλες σουτιέν εφαρμόζουν σαν δεύτερο δέρμα, προσαρμόζονται στον σωματότυπο κάθε γυναίκας και συνδυάζονται με τον τόνο του δέρματος.

Η Intimissimi γιορτάζει τη θηλυκότητα – μία θηλυκότητα που δεν εκφράζεται επιδεικτικά αλλά με φυσικότητα, με τον τρόπο που κάθε γυναίκα κατέχει έμφυτα μέσα της, νιώθοντας την απόλυτη άνεση σε κάθε περίσταση.

 

#intimissimicares project: Διαφάνεια

«Η βελτίωση είναι μέρος της κουλτούρας μας. Αυτή είναι η άποψή μας για τη βιωσιμότητα.»

Από την ίδρυσή της, η Intimissimi έχει καθιερωθεί όχι μόνο για την ποιότητα και την ομορφιά των ρούχων της, αλλά επίσης για τον εκτεταμένο έλεγχο γύρω από την αλυσίδα παραγωγής. Το 94% των προϊόντων που πωλήθηκαν στα καταστήματα Intimissimi έχουν παραχθεί από εργοστάσια με έδρα στην Ιταλία και το εξωτερικό. Αυτή η απόφαση επιτρέπει στη διαχείριση παραγωγής να συντονιστεί με άλλες φάσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας, εξασφαλίζοντας την τελική αφοσίωση στις ανάγκες του brand και την κατάργηση μεσαζόντων. Με αυτόν τον τρόπο, είναι πιθανό να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή.

Το επιχειρηματικό μοντέλο περιλαμβάνει σημαντικές επενδύσεις και την ευκαιρία για θέσεις εργασίας σε ένα μεγάλο αριθμό εργαζομένων, προς όφελος των κοινοτήτων των πόλεων όπου βρίσκονται οι εταιρείες.  Έτσι, είναι πιθανό να εγγυηθούμε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μέσα στα εργοστάσια σεβόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί.

Αυτή η διαφανής προσέγγιση αντικατοπτρίζεται σε μία ακόμα επέκταση στο intimissimi.com online κατάστημα, χάρη στην παρουσία μίας κατηγορίας που ονομάζεται «ιχνηλασιμότητα» – στη σελίδα κάθε προϊόντος, φαίνονται οι λεπτομέρειες των παραγωγικών μονάδων της εταιρείας όπου αυτό κατασκευάστηκε. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν να λάβουν εκτεταμένες πληροφορίες σχετικά με το εργοστάσιο, τις φάσεις παραγωγής, τη δέσμευση σε θέματα που αφορούν τη βιωσιμότητα και τις ιστορίες των ανθρώπων που συμμετείχαν στην παραγωγή των ειδών.

Η σύνδεση ανάμεσα στο βιώσιμο ταξίδι του brand και τα χαρακτηριστικά ελέγχου της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι ένα βήμα μπροστά όσον αφορά τη σύνδεση μεταξύ διαφάνειας προς τους καταναλωτές σε σχέση με τις δραστηριότητες της Intimissimi.

Συγκεκριμένα, τα corsetry προϊόντα παράγονται στα εργοστάσια: Vavuniya (Sri Lanka), Alpha (Sri Lanka), Benji (Sri Lanka), Sirio (Sri Lanka), Fiorano (Serbia), Gordon (Serbia), και Zalli (Bulgaria). Τα ρούχα τότε φτάνουν στα εφοδιαστικά κέντρα στην περιοχή Vallese (Italy) και στη συνέχεια αποστέλλονται  στα καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε την Calin Group στο Facebook