TEZENIS,

BARBIECORE-MANIA ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ TEZENIS CAPSULE

Μιλάνο, Σεπτέμβριος 2022 – Από τις πασαρέλες, στη μεγάλη οθόνη και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλες θέλουν να ντυθούν σαν την Barbie™! Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας για την πιο διάσημη κούκλα του κόσμου – που κυκλοφορούν σε όλα τα μέσα εδώ και μήνες – έχουν ήδη δημιουργήσει μία νέα τάση που είναι ήδη viral: την Barbiecore.

Ρούχα και αξεσουάρ σε απόχρωση hot pink είναι τα νέα must-haves για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 22-23 που λανσάρει η Tezenis με μία special homewear capsule.

Εμπνευσμένα από το λαμπερό στυλ της Barbie DreamHouse – η οποία γιορτάζει τα 60 χρόνια της το 2022 – τα ρούχα κλειδιά είναι τα crop-tops και σορτς, οι κοντομάνικες μπλούζες με σορτς και η αέρινη ελαφρότητα των κιμονό στυλ.

Τα satin-look σχέδια συνδυάζονται με το αδιαμφισβήτητο bubblegum pink, που συμπληρώνονται από αστραφτερές πούλιες για να συνθέσουν το iconic logo με μία extra πινελιά λάμψης.

Εκτός από αυτά τα cool, κομψά ρούχα, υπάρχουν επίσης και οι πιο basic σειρές σχεδιασμένες με γνώμονα τη χειμερινή περίοδο. Ζεστές πιτζάμες με μία super-soft αίσθηση στολισμένες με ροζ και φούξια λεπτομέρειες που πλαισιώνουν τις εικόνες της πραγματικής σταρ της συλλογής, της ίδιας της Barbie.

Σχεδιασμένες σε τρεις χρωματικές παραλλαγές, οι πιτζάμες και τα νυχτικά διατίθενται σε ασορτί εκδοχές για κορίτσια και γυναίκες. Ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσετε μαζί την πιο hot τάση της σεζόν.

 

Για τη Mattel

Η Mattel είναι μία κορυφαία εταιρεία παιχνιδιών και ιδιοκτήτρια ενός από τους μεγαλύτερους καταλόγους franchise στον κόσμο για παιδιά και οικογένειες. Δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα και εμπειρίες που μέσα από το παιχνίδι εμπνέουν, ψυχαγωγούν και καθοδηγούν τα παιδιά σε όλη την ανάπτυξή τους. Ευχαριστούμε τους καταναλωτές μέσω του χαρτοφυλακίου των εμβληματικών μας εμπορικών σημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Barbie®, Hot Wheels®, Fisher-Price®, American Girl®, Thomas & Friends®, UNO®, Masters of the Universe™, Monster High™ και MEGA®, καθώς και όπως και άλλες δημοφιλή brands που κατέχουμε ή έχουμε άδεια χρήσης, σε συνεργασία με παγκόσμιες εταιρείες ψυχαγωγίας. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας περιλαμβάνει ταινίες και τηλεοπτικό περιεχόμενο, παιχνίδια, μουσική και ζωντανές εκδηλώσεις. Αντιπροσωπευόμαστε σε 35 τοποθεσίες και τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 150 χώρες, σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες λιανικής και ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο. Από την ίδρυσή της το 1945, η Mattel υπερηφανεύεται ότι είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης στην εξερεύνηση του θαύματος της παιδικής ηλικίας και στην παροχή δυνατότητας στα παιδιά να αναπτυχθούν και να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Λειτουργώντας στην Ιταλία από το 1969, η Mattel Italy έχει την έδρα της στο Μιλάνο.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.mattel.com

Ακολουθήστε την Calin Group στο Facebook