ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ,

BEST WORKPLACES 2018

O όμιλος CALIN GROUP κατέλαβε την 8η θέση kστις 10 καλύτερες εταιρείες με πάνω από 250 εργαζόμενους!

Την Τρίτη 24 Απριλίου 2018, απονεμήθηκαν τα βραβεία «Best Workplaces» στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2018, κατά τη διάρκεια επίσημου εορταστικού δείπνου στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου. Στην Απονομή Βραβείων για τις 25 εταιρείς που διακρίθηκαν, το Βραβείο για τον Όμιλο CALIN GROUP που ξεχώρισε ανάμεσα στις 10 «μεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 251 εργαζόμενους, παρέλαβε ο κ. Παύλος Κυριακάκος, Οικονομικός Διευθυντής.

Την εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε το Great Place to Work® Hellas, με την συμμετοχή 450 περίπου προσκεκλημένων, τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένοι εκπρόσωποι Πολιτικών, Οικονομικών και Επιχειρηματικών Φορέων. Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Great Place to Work® Hellas κος Δημήτρης Γ. Μαύρος, δήλωσε:
«Με τη σημερινή απονομή στις 25 εταιρείες που διακρίθηκαν, ο θεσμός του  Great Place to Work® συμπληρώνει 16 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, βραβεύοντας τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Οι εργαζόμενοι και οι διοικήσεις των 25 αυτών επιχειρήσεων κρατούν ζωντανή την ελπίδα για ανάπτυξη και βελτίωση και μας κάνουν αισιόδοξους για το μέλλον.     
Τους αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια και ένα μεγάλο Μπράβο!»

Οι 25 εταιρείες που βραβεύτηκαν για το 2018, χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους και είναι οι εξής:

  • 10 «μεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 251 εργαζόμενους, δείτε εδώ τους νικητές
  • 10 «μεσαίες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους, δείτε εδώ τους νικητές
  • 4 «μικρές» επιχειρήσεις που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους, δείτε εδώ τους νικητές
Ακολουθήστε την Calin Group στο Facebook