INTIMISSIMI,

INTIMISSIMI ON ICE

Intimissimi On Ice, ένα νέο show όπου υπέροχη μουσική, ομορφιά, μόδα και ice skating συναντιούνται: ένα συναισθηματικό ταξίδι σε 2 πράξεις που παρουσιάζει διεθνείς πρωταθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ με πρωταγωνιστές τους Ολυμπιονίκες Carolina Kostner και  Stephane Lambiel.
H παράσταση «ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΣ – Tο Μυστήριο της Επιθυμίας» ανέβηκε στην Αρένα της Βερόνα στις 9 και 10 Οκτωβρίου.
Tα σκηνικά παίζουν με τις διαφάνειες που γίνονται πιο έντονες από την αντίθεση ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι δίνοντας έμφαση στο μυστήριο και στις sexy διαστάσεις της αποπλάνησης. Η όπερα δένει αρμονικά με την pop κι οδηγούν σε μια έκρηξη αδρεναλίνης, μια ωδή στη θηλυκότητα.

Η παράσταση είναι μια πηγή ενέργειας για το κοινό καθώς αφηγείται τις διπλές ενέργειες της ζωής και της αγάπης, από τις σκιές και το καθαρό ουρανό, το σκοτάδι και το φως. Ένα θεαματικό show που μας υπενθυμίζει ότι μπορούμε να βγούμε από το σκοτάδι και να στραφούμε προς το φως με θάρρος και χωρίς να χάσουμε ποτέ την καρδιά μας.
Η πρώτη πράξη εστιάζει στη σύγκρουση των αντιθέτων: άνδρας και γυναίκα σε μια βίαιη πάλη με χαοτικές μορφές σκοτεινής ενέργειας. Η κρυφή πλευρά της σχέσης μεταξύ αρσενικού και θηλυκού έχει διερευνηθεί πλήρως, με επίκεντρο την επιθυμία των ανδρών για την ομορφιά και τον αισθησιασμό.
Ο άνδρας βιώνει τη μοναξιά και την αμετάκλητη επιθυμία να αναζητήσει την τέλεια γυναίκα: η  επιθυμία του μετατρέπεται σε πάθος και συναισθήματα που συγκρούονται αριστοτεχνικά. Στο τέλος της πράξης, η σκηνή γεμίζει με ελπίδα για τη δυνατότητα να βρεθεί η αληθινή αγάπη.
Είναι το φως – θετικό, ισχυρό και εκθαμβωτικό – που σπάει το σκοτάδι και μας συνοδεύει στη δεύτερη πράξη η οποία ανοίγει με τη χαρά για την εκ νέου ανακάλυψη του φωτός που φέρνει μαζί του την ευτυχία, μία παιχνιδιάρικη διάθεση και ευαισθησία μαζί.

Στη συνέχεια, η φωτεινή ενέργεια φέρνει νέα ζωή, που μας επιτρέπει να παρακολουθήσουμε το θαύμα που είναι η ανθοφορία και η ανάπτυξη της αγάπης.
Τα κοστούμια της Intimissimi on Ice 2015 σχεδιάστηκαν και δημιουργήθηκαν από την Patricia Field, με ιδιαίτερη έμφαση στο γυναικείο αισθησιασμό ενώ βασίστηκαν στο χρώμα και την ευαισθησία που χαρακτηρίζει το ύφος της.
Πηγή έμπνευσης για τα κοστούμια δεν ήταν άλλη από τα τα κομμάτια που παρουσιάζονται στη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015 της Intimissimi και που η Patricia ζωντανεύει “στον πάγο” με τις δημιουργίες της. Η θηλυκή, αισθησιακή προσέγγιση της μόδας μέσα από τα μάτια της ενδυματολόγου αποτελεί την ιδανική έκφραση για τον κόσμο της Intimissimi.

Sandro Veronesi, Πρόεδρος του Calzedonia Group και Παραγωγός του Show
“To Intimissimi on Ice είναι ένα θεαματικό Made in Italy γεγονός που το εντυπωσιακό σκηνικό της Arena di Verona το καθιστά ακόμα πιο εκθαμβωτικό.
Η παράσταση επιτρέπει στην Intimissimi να συνδεθεί με το κοινό μέσω καινοτόμων διαύλων επικοινωνίας  και κοινής εμπειρίας.

H παράσταση σε νούμερα:
4 Χορευτές Ice Olympic Champions
6 Χορευτές Ice World Champions
7 Χορευτές Ice European Champions
Και πολλοί άλλοι πρωταθλητές
12.000 κοινό παρακολουθεί κάθε show
Oι skaters χρειάζονται περισσότερες από 180 ώρες πρόβας για την παράσταση
Ερμηνεύονται 9 από τις πιο διάσημες και σημαντικές κλασικές όπερες
1.200 τ.μ πάγου
Ένα Light Set που περιλαμβάνει περισσότερα από 300 φωτιστικά σώματα
Περισσότεροι από 220 άνθρωποι δουλεύουν στο project Ιntimissimi On Ice

Για περισσότερες πληροφορίες: www.intimissimi.com/intimissimionice

Ακολουθήστε την Calin Group στο Facebook