INTIMISSIMI,

FIND YOUR PERFECT BRA

Το τέλειο σουτιέν είναι μια έκφραση στυλ και θηλυκότητας. Η Intimissimi παρουσιάζει μια μεγάλη γκάμα από μοντέλα σουτιέν στις iconic σειρές, Lace 96 και Pretty Flower 1294, προσφέροντας σε όλες τις γυναίκες την ευκαιρία να βρουν το ιδανικό σουτιέν που θα αναδείξει τη σιλουέτα και την προσωπικότητά τους, χωρίς να υστερούν σε σωστή στήριξη και μέγιστη άνεση.

H Basic Lace 96 εγγυάται απαλότητα, άνεση και ελαστικότητα. Με λεπτή πλέξη που το κάνει αόρατο μέσα από οποιοδήποτε ένδυμα, αποπνέει αισθησιασμό και ευελιξία στην καθημερινή ζωή. Η σειρά Pretty Flower 1294 με δαντέλα, είναι διαχρονική και κλασική. Με δύο τόνους ή με αντιθέσεις από τα floral κεντήματα, αυτή η κομψή ελαστική δαντέλα προσδίδει μια σοφιστικέ αίσθηση και αποπνέει αυτοπεποίθηση μέσα από κάθε outfit.

Για εκείνες που αναζητούν φυσική και άνετη στήριξη, τα balconette σουτιέν όπως το ελαφρώς ενισχυμένο Sofia και το μαλακό Daniela, προσφέρουν βέλτιστο κράτημα χωρίς να θυσιάζεται το στυλ ενώ και τα δύο είναι διαθέσιμα σε όλα τα μεγέθη από το 1 έως το 7. Για ένα super-volume effect και ενισχυμένο ντεκολτέ, το Silvia push-up σουτιέν χωρίς μπανέλα είναι η ιδανική επιλογή. Επίσης, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι τριγωνικές επιλογές, όπως το στυλ Adele, ένα σχέδιο κατάλληλο για ενδύματα με βαθιά λαιμόκοψη και ελαφριά ενίσχυση. Ανάμεσα στις καινοτομίες της συλλογής, η Intimissimi παρουσιάζει το νέο στυλ Asian, το οποίο χάρη στη μπανέλα και τα padded cups, εγγυάται μέγιστη στήριξη και extra-size effect, ενώ παραμένει super κομψό και διακριτικό.

Μια ασπρόμαυρη καμπάνια, iconic και διαχρονική, παρουσιάζει πέντε γυναίκες με διαφορετικές ηλικίες, σιλουέτες και προσωπικότητες, που μοιράζονται τις στιγμές αυτής της φυσικής συνενοχής που μετατρέπεται σε φιλία, στήριξη και εμπιστοσύνη. Έναν στενό και προσωπικό δεσμό, όπως αυτός που δημιουργείται ανάμεσα σε μια γυναίκα και το σουτιέν της, τον σύντροφο και σύμμαχό της στην καθημερινή της ζωή.
Με διαφορετικά στυλ και σχέδια, η Intimissimi συνεχίζει να προσφέρει στις γυναίκες μια μεγάλη γκάμα επιλογών σε σουτιέν και την ευκαιρία να εκφράσουν τη θηλυκότητα και αυτοπεποίθησή τους.
Το ιδανικό στυλ σουτιέν υπάρχει και μπορείς να το βρεις στην Intimissimi.

#intimissimicares project: Διαφάνεια

«Η βελτίωση είναι μέρος της κουλτούρας μας. Αυτή είναι η άποψή μας για τη βιωσιμότητα.»

Από την ίδρυσή της, η Intimissimi έχει καθιερωθεί όχι μόνο για την ποιότητα και την ομορφιά των ρούχων της, αλλά επίσης για τον εκτεταμένο έλεγχο γύρω από την αλυσίδα παραγωγής. Το 94% των προϊόντων που είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Intimissimi έχουν παραχθεί από εργοστάσια με έδρα στην Ιταλία και το εξωτερικό. Αυτή η απόφαση επιτρέπει στη διαχείριση παραγωγής να συντονιστεί με άλλες φάσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας, εξασφαλίζοντας την τελική αφοσίωση στις ανάγκες του brand και την κατάργηση μεσαζόντων. Με αυτόν τον τρόπο, είναι πιθανό να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή.

Το επιχειρηματικό μοντέλο περιλαμβάνει σημαντικές επενδύσεις και την ευκαιρία για θέσεις εργασίας σε ένα μεγάλο αριθμό εργαζομένων, προς όφελος των κοινοτήτων των πόλεων όπου βρίσκονται οι εταιρείες.  Έτσι, είναι πιθανό να εγγυηθούμε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μέσα στα εργοστάσια σεβόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί.

Αυτή η διαφανής προσέγγιση αντικατοπτρίζεται σε μία ακόμα επέκταση στο intimissimi.com online κατάστημα, χάρη στην παρουσία μίας κατηγορίας που ονομάζεται «ιχνηλασιμότητα» – στη σελίδα κάθε προϊόντος, φαίνονται οι λεπτομέρειες των παραγωγικών μονάδων της εταιρείας όπου αυτό κατασκευάστηκε. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν να λάβουν εκτεταμένες πληροφορίες σχετικά με το εργοστάσιο, τις φάσεις παραγωγής, τη δέσμευση σε θέματα που αφορούν τη βιωσιμότητα και τις ιστορίες των ανθρώπων που συμμετείχαν στην παραγωγή των ειδών. Η σύνδεση ανάμεσα στο βιώσιμο ταξίδι του brand και τα χαρακτηριστικά ελέγχου της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι ένα βήμα μπροστά όσον αφορά τη σύνδεση μεταξύ διαφάνειας προς τους καταναλωτές σε σχέση με τις δραστηριότητες της Intimissimi.

Συγκεκριμένα, τα nightwear προϊόντα παράγονται στα εργοστάσια: Gordon (Serbia), Vavuniya (Sri Lanka) και Galli (Bulgaria). Τα corsetry προϊόντα παράγονται στα εργοστάσια: Vavuniya (Sri Lanka), Alpha (Sri Lanka), Benji (Sri Lanka), Sirio (Sri Lanka), Fiorano (Serbia), Gordon (Serbia), και Zalli (Bulgaria). Τα ρούχα τότε φτάνουν στα εφοδιαστικά κέντρα στην περιοχή Vallese (Italy) και στη συνέχεια αποστέλλονται στα καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

 

Ακολουθήστε την Calin Group στο Facebook