INTIMISSIMI,

ULTRALIGHT WITH CASHMERE

Η iconic ίνα της Intimissimi

 Η πιο πολύτιμη και αγαπημένη ίνα της Intimissimi, η Ultralight with Cashmere, επιστρέφει με νέα χρώματα για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 για να φροντίσει κάθε γυναίκα.

Άνετη και απαλή στο δέρμα, η Ultralight with Cashmere θεωρείται η απόλυτη must-have επιλογή για τη γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας, χάρη στην αίσθηση ελαφρότητας και ζεστασιάς που χαρίζει.

Ένας συνδυασμός από πολύτιμες ίνες, modal και κασμίρ, που κάνει τα ενδύματα της σειράς μοναδικά και ιδανικά να φορεθούν σε διάφορες περιστάσεις: μέσα από τα ρούχα τις κρύες μέρες του χειμώνα, αλλά κυρίως έτσι ώστε να φαίνονται μέσα από κάποιο τζάκετ, με κάποια ζακέτα ή και μόνα τους.

Κλασικά cut μοντέλα, με στρογγυλή λαιμόκοψη αλλά και λαιμόκοψη V ή ζιβάγκο, με ή χωρίς δαντέλα, επανέρχονται για τη σεζόν σε μια νέα παλέτα χρωμάτων που κολακεύει τα βασικά χρώματα με τις πιο trendy αποχρώσεις της σεζόν, όπως το Morning Pink, Glowing Green, Dreamy Blue, Glacier Green και Dusty Lily.

Η ευχάριστη άνεση στο δέρμα, η θηλυκή διαφάνεια και τα διαφορετικά στυλ και χρώματα, κάνουν τα Ultralight with Cashmere ένα μοναδικό ένδυμα που μπορείτε να βρείτε μόνο στην Intimissimi, σχεδιασμένο για όλες τις γυναίκες που τους αρέσει να νιώθουν άνετες κάθε μέρα, σε όλες τις περιστάσεις.

 #intimissimicares project: Διαφάνεια

«Η βελτίωση είναι μέρος της κουλτούρας μας. Αυτή είναι η άποψή μας για τη βιωσιμότητα.»

Από την ίδρυσή της, η Intimissimi έχει καθιερωθεί όχι μόνο για την ποιότητα και την ομορφιά των ρούχων της, αλλά επίσης για τον εκτεταμένο έλεγχο γύρω από την αλυσίδα παραγωγής. Το 94% των προϊόντων που είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Intimissimi έχουν παραχθεί από εργοστάσια με έδρα στην Ιταλία και το εξωτερικό. Αυτή η απόφαση επιτρέπει στη διαχείριση παραγωγής να συντονιστεί με άλλες φάσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας, εξασφαλίζοντας την τελική αφοσίωση στις ανάγκες του brand και την κατάργηση μεσαζόντων. Με αυτόν τον τρόπο, είναι πιθανό να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή.

Το επιχειρηματικό μοντέλο περιλαμβάνει σημαντικές επενδύσεις και την ευκαιρία για θέσεις εργασίας σε ένα μεγάλο αριθμό εργαζομένων, προς όφελος των κοινοτήτων των πόλεων όπου βρίσκονται οι εταιρείες.  Έτσι, είναι πιθανό να εγγυηθούμε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μέσα στα εργοστάσια σεβόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί.

Αυτή η διαφανής προσέγγιση αντικατοπτρίζεται σε μία ακόμα επέκταση στο intimissimi.com online κατάστημα, χάρη στην παρουσία μίας κατηγορίας που ονομάζεται «ιχνηλασιμότητα» – στη σελίδα κάθε προϊόντος, φαίνονται οι λεπτομέρειες των παραγωγικών μονάδων της εταιρείας όπου αυτό κατασκευάστηκε. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν να λάβουν εκτεταμένες πληροφορίες σχετικά με το εργοστάσιο, τις φάσεις παραγωγής, τη δέσμευση σε θέματα που αφορούν τη βιωσιμότητα και τις ιστορίες των ανθρώπων που συμμετείχαν στην παραγωγή των ειδών. Η σύνδεση ανάμεσα στο βιώσιμο ταξίδι του brand και τα χαρακτηριστικά ελέγχου της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι ένα βήμα μπροστά όσον αφορά τη σύνδεση μεταξύ διαφάνειας προς τους καταναλωτές σε σχέση με τις δραστηριότητες της Intimissimi.

Συγκεκριμένα, τα nightwear προϊόντα παράγονται στα εργοστάσια: Gordon (Serbia), Vavuniya (Sri Lanka) και Zalli   (Bulgaria). Τα corsetry προϊόντα παράγονται στα εργοστάσια: Vavuniya (Sri Lanka), Alpha (Sri Lanka), Benji (Sri Lanka), Sirio (Sri Lanka), Fiorano (Serbia), Gordon (Serbia), και Zalli (Bulgaria). Τα ρούχα τότε φτάνουν στα εφοδιαστικά κέντρα στην περιοχή Vallese (Italy) και στη συνέχεια αποστέλλονται στα καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε την Calin Group στο Facebook