ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ,

PRESS DAY FW 19-20 URBAN STYLE

Oι συλλογές και οι τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 19-20 των brands Calzedonia, Intimissimi, Intimissimi Uomo, Tezenis και Falconeri παρουσιάστηκαν στο Press Day Εvent του Calin Group, που έγινε την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου.

Το Press Day του ομίλου CALIN για τις τάσεις FW 19-20, διοργανώθηκε στο χώρο Playroom E&O, στo ξενοδοχείο Athens Marriott.
Η συγκλονιστική θέα του αστικού τοπίου από άκρη σε άκρη της Αθήνας, αγκάλιαζε ατμοσφαιρικά τις συλλογές των brands Calzedonia, Intimissimi, Intimissimi Uomo, Tezenis και Falconeri.
Τα key items που εκφράζουν τα μεγαλύτερα trends της σεζόν βρήκαν τη δική τους θέση σε ένα πολύχρωμο playroom με green chic διακοσμητικές αναφορές και διηγήθηκαν τη μοναδική τους leisure style ιστορία.
Οι καλεσμένοι, εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης, bloggers, influencers και celebrities, φίλοι της αισθητικής των brands και της φιλοσοφίας της CALIN, μας τίμησαν με την παρουσία τους, ανακάλυψαν τις νέες σειρές και μοιράστηκαν μαζί μας χαλαρές στιγμές με θέα την πόλη από ψηλά.

Ο όμιλος Calin (Μaster Franchisor για την Ελλάδα) διαθέτει σήμερα 62 καταστήματα Calzedonia, 53 καταστήματα Intimissimi – 3 Intimissimi Uomo, 13 καταστήματα Τezenis, και τέλος 3 καταστήματα Falconeri.

Ακολουθήστε την Calin Group στο Facebook